Thorsten Fink komt nog eens terug op gevoelige overstap van STVV naar Genk: "Ik denk niet dat Sint-Truiden te klagen heeft"

Thorsten Fink komt nog eens terug op gevoelige overstap van STVV naar Genk: "Ik denk niet dat Sint-Truiden te klagen heeft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Thorsten Fink doet het bijzonder goed met KRC Genk op dit moment. Afgelopen seizoen was hij nog actief bij de rivaal, STVV. Zelf is hij tevreden van zijn periode daar.

Thorsten Fink zorgde ervoor dat de situatie helemaal keerde bij KRC Genk dit seizoen. Van een 1 op 6 in het seizoensbegin, naar een 18 op 18 nadien.

Afgelopen seizoen deed hij het bij STVV ook erg goed. Daar bracht hij met heel wat jonge spelers heel mooi voetbal en kon hij veel sterkhouders naar een hoger niveau tillen. Maar bij de Truienaars waren ze natuurlijk niet tevreden met zijn gevoelige overstap naar de rivaal.

"Ik denk niet dat Sint-Truiden te klagen heeft", begint hij bij Het Nieuwsblad. "De mensen mogen niet vergeten dat ik samen met de rest van de technische staf, door de verkoop van spelers, de club ook veel geld heb opgebracht."

"Ik heb maar één ding gelezen dat mij niet aanstond en dat was dat mijn oude baas in een interview zei dat Bernd Hollerbach meer punten heeft gepakt dan ik. (droog) Hij coachte ook vier matchen meer. En vraag de fans gerust onder wie ze zich het meest geamuseerd hebben", gaat hij verder.

"Het was een win-winsituatie: ik heb de club geholpen en de club heeft mij geholpen om een stap hogerop te zetten. Een coach mag toch ambitieus zijn?", besluit hij duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg KRC Genk - KV Mechelen live op Voetbalkrant.com vanaf 16:00.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties