Anderlecht krijgt serieuze domper te verwerken met oog op wedstrijd tegen Real Sociedad: sterkhouder reist niet mee

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Anderlecht krijgt serieuze domper te verwerken met oog op wedstrijd tegen Real Sociedad: sterkhouder reist niet mee
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelt donderdag zijn tweede Europa League-wedstrijd van het seizoen. Dit keer op verplaatsing tegen Real Sociedad. Paars-wit krijgt een serieuze domper te verwerken op voorhand: Leander Dendoncker is ziek en gaat niet mee.

Anderlecht beleefde een wisselvallige seizoensstart waarbij Brian Riemer uiteindelijk ook ontslagen werd. Onder interim-coach David Hubert won paars-wit zijn eerste Europa League-match van het seizoen.

De tweede staat op donderdag ingepland. Dan speelt Anderlecht op verplaatsing tegen Real Sociedad. Er kwam al goed blessurenieuws voor de wedstrijd.

Zo keert Ludwig Augustinsson terug bij. Hij is hersteld van de hersenschudding die hij opliep tegen KRC Genk. Francis Amuzu zal er nog wel niet bij zijn.

Maar Anderlecht krijgt nu een serieuze domper te verwerken, daags voor de wedstrijd. Het Laatste Nieuws meldt dat Leander Dendoncker niet zal meereizen omdat hij ziek is.

Hij wordt dit seizoen van Aston Villa gehuurd en was al een belangrijke pion. Door de afwezigheid van Jan Vertonghen draagt hij normaal ook de kapiteinsband.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Real Sociedad - Anderlecht live op Voetbalkrant.com vanaf 18:45 (03/10).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties