Vandenbempt hoort gewaagde uitspraak van Tedesco over De Bruyne

Vandenbempt hoort gewaagde uitspraak van Tedesco over De Bruyne
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen Kevin De Bruyne bij de Rode Duivels. De speler van Manchester City moet noodgedwongen afhaken voor de nationale ploeg.

Kevin De Bruyne is door een blessure niet van de partij tijdens de volgende interlandbreak. Maar ook voor de volgende samenkomst van de nationale ploeg geeft de kapitein van de Rode Duivels nu al forfait.

Op de persconferentie van vrijdag, bij de voorstelling van de selectie van de Rode Duivels, kwam bondscoach Domenico Tedesco nog eens kort terug op de uithaal van Kevin De Bruyne na de wedstrijd tegen Frankrijk.

De Bruyne verweet zijn ploegmaten in een ondertussen al legendarisch interview met Gilles De Bilde niet goed genoeg te zijn, maar ook onvoldoende inzet te vertonen. Tedesco suste na afloop van de wedstrijd, met de zinsnede dat De Bruyne een echte winnaar is.

Analist Peter Vandenbempt zag een gewaagde repliek van bondscoach Tedesco op de persconferentie van gisteren, zo laat hij weten aan Sporza. “Hij kreeg de vraag of hij het eens was met de uitspraken van De Bruyne en eerst draaide hij er wat rond”, klinkt het.

“Dus ik kreeg het gevoel dat hij het er niet helemaal mee eens was. Hij begreep de frustratie wel en wilde zijn aanvoerder niet voor het hoofd stoten, want op bepaalde momenten zal er wel eens iemand zijn man laten lopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties