Twee afwezigen bij de Belgische U21: toptalent Karetsas voor het eerst opgeroepen en een voormalige speler van Anderlecht schiet te hulp

Twee afwezigen bij de Belgische U21: toptalent Karetsas voor het eerst opgeroepen en een voormalige speler van Anderlecht schiet te hulp
Foto: © photonews
Word fan van België! 48

Het medisch team van de Belgische U21 heeft een update gegeven over de fysieke toestand van de selectie. Als gevolg hiervan zijn er al twee afzeggingen.

Gill Swerts zal moeten improviseren zonder Mathias Delorge (Gent) en Mika Godts (Ajax) tegen de Hongaarse en Schotse U21. De twee spelers zijn niet fit en hebben de selectie verlaten, zo heeft de federatie aangekondigd.

Hun vervangers zijn al bekend. Het belangrijkste nieuws is de oproep van Konstantinos Karetsas, die voor het eerst bij de groep komt. Het 16-jarige toptalent maakt steeds meer indruk bij Genk met zijn dribbels en spelvisie.

Nog steeds twijfelend tussen België, waar hij is opgegroeid, en Griekenland, heeft de jonge Limburger tot nu toe altijd de Belgische jeugdteams vertegenwoordigd. Enkele maanden geleden zat hij nog bij de U16.

De andere opgeroepen speler is Lucas Stassin. De ex-Anderlecht-speler heeft al vijf keer gespeeld met de U21, maar wees de laatste selectie af om zich beter te kunnen aanpassen bij Saint-Etienne.

De Belgische U21 staat momenteel gelijk met Schotland op de tweede plaats in de groep, zes punten achter de Spaanse beloften.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

UEFA Kampioenschap O21

Nieuwste reacties