Zeer goed nieuws voor ex-speler van Anderlecht en Manchester City

Zeer goed nieuws voor ex-speler van Anderlecht en Manchester City

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Sergio Gomez, voormalige speler van Anderlecht, is opgeroepen voor het Spaanse nationale team voor de Nations League-wedstrijden.

RSC Anderlecht heeft vorige donderdag gewonnen van Real Sociedad (2-1) in de Europa League. Een prestigieuze overwinning voor de mannen van David Hubert. Zo begon paars-wit met 6 op 6 in Europa.

Tijdens deze wedstrijd kwam Anderlecht een oude bekende tegen: Sergio Gomez. De Spaanse verdediger had zich onder Vincent Kompany onderscheiden.

In de zomer van 2022 trok hij naar Manchester City. Gomez heeft er niet veel gespeeld, maar heeft wel een indrukwekkende cv nu. Hij werd afgelopen zomer vervolgens overgenomen door Real Sociedad.

Op 24-jarige leeftijd geniet Sergio Gomez nog steeds veel aanzien in Spanje. Als voormalig sterkhouder van de U21 met 19 wedstrijden en 10 doelpunten, werd hij opgeroepen voor de komende wedstrijden in de Nations League tegen Denemarken en Servië.

Hij vervangt zo Nico Williams (22 jaar, Athletic Bilbao) die onlangs geblesseerd is geraakt, dat heeft de Spaanse voetbalfederatie bekendgemaakt. Williams heeft last van een "fysiek ongemak".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties