Philippe Albert vindt dat deze speler uit JPL zeker in selectie van Rode Duivels moest zitten

Philippe Albert vindt dat deze speler uit JPL zeker in selectie van Rode Duivels moest zitten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Een selectie voor de nationale ploeg is altijd voer voor discussie. Ook bij de Rode Duivels is dat dit keer niet anders.

Door de afwezigheid van enkele spelers had bondscoach Domenico Tedesco de kans om enkele nieuwe jongens op te roepen voor de duels in de Nations League tegen Italië en Frankrijk. 

De Duitser haalde onder andere Vandevoordt, Ngongé, Smets en Fofana bij de nationale ploeg, terwijl zij volgens Philippe Albert, op Smets na, geen al te indrukwekkende rol spelen bij hun team.

Voor de analist ontbreekt er één naam in de selectie. “Hoe vaak ik de lijst met opgeroepen spelers ook lees en herlees, ik blijf zoeken naar de reden waarom een speler als Stroeykens er niet op staat”, klinkt het bij La Capitale.

Albert ziet dat Stroeykens het heel goed doet, maar toch wordt hij niet geselecteerd. “Hij is in de vorm van zijn leven, Anderlecht haalt resultaten en Tedesco blijft hem koppig afwijzen. Waarom zou dat zijn?”

Albert houdt het bij een retorische vraag. Hij kruipt niet in het hoofd van de bondscoach om daar een mogelijke reden voor te noemen, omdat hij er geen kan vinden naar eigen zeggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties