Zoon van Mark van Bommel komt heel wat kilo's bij: "Door veel te eten"

Zoon van Mark van Bommel komt heel wat kilo's bij: "Door veel te eten"

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Ruben van Bommel doet het goed bij AZ in de Eredivisie. De ambities van de zoon van Mark van Bommel liggen echter veel verder dan Nederland.

Ruben van Bommel voelt zelf ontzettend goed dat hij de nodige stappen aan het zetten is. In 2023 maakte hij de overstap van MVV naar AZ Alkmaar.

“Het ergert mij enorm als ik de ene wedstrijd een hoog niveau laat zien om vervolgens weer niet thuis te geven. Daarom moet ik moet constanter worden. De wisselvalligheid moet eruit en daar ben ik druk mee bezig”, vertelt hij aan de NOS.

Hij scoorde dit seizoen al twee keer en gaf ook twee assists. Vooral in de fitness probeert hij nu de nodige progressie te maken. “Ik ben 7 kilo aan spiermassa aangekomen”, gaat hij verder.

“Als je Europese wedstrijden speelt, weet je heel snel wat er van je gevraagd wordt. Die gasten zijn allemaal zo fysiek. Je kan niet achterblijven. Ik ben meer in het krachthonk gaan buffelen, maar vooral meer gaan eten. Ik was er al een, maar ben nu nog een grotere eter geworden.”

De droom blijft om ooit net als zijn vader bij AC Milan te spelen. Hij heeft daar anderhalf jaar als kind mogen wonen en is verliefd op de club. “Of ik de kwaliteiten heb, zal moeten blijken. Ik ga er in ieder geval alles aan doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties