"Ik zou dat kunnen doen": Opvolger voor Tedesco ziet het helemaal zitten

"Ik zou dat kunnen doen": Opvolger voor Tedesco ziet het helemaal zitten
Foto: © photonews
Word fan van Belgiƫ! 2545

Maandagavond riep een deel van de supporters voor het ontslag van Domenico Tedesco. Bij Gert Verhulst dook er alvast een kandidaat om hem op te volgen op.

Domenico Tedesco heeft het bij een groot deel van de supporters al helemaal verkorven. De spelers staan echter nog voor de volle honderd procent achter de bondscoach.

Toch wordt er hier en daar al luid geroepen dat Tedesco vervangen moet worden voor de WK-kwalificatiecampagne van start gaat. Er circuleren zelfs al namen van mogelijke opvolgers.

Hein Vanhaezebrouck wordt het meest van al genoemd, maar dinsdagavond dook plots een openlijke sollicitatie op bij de Tafel van Gert. Daar was Wesley Sonck te gast om de situatie bij de Rode Duivels toe te lichten.

Hij ziet het helemaal zitten om bondscoach te worden, antwoordde hij op de vraag van Gert Verhulst. Hij beschikt immers over de juiste diploma’s om de job uit te voeren en was al bij de nationale jeugdploegen aan de slag.

“Ik zou dat kunnen doen. Ik zat acht jaar bij de federatie en je denkt dan altijd dat je je misschien kan opwerken om ooit door te groeien”, klonk het verrassend. “Ik doe een oproep. You never know”, voegde hij er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties