Mogelijkheden zat voor Club Brugge in Milaan: "Een punt, misschien zelfs drie"

Mogelijkheden zat voor Club Brugge in Milaan: "Een punt, misschien zelfs drie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Club Brugge trekt met veel vertrouwen naar AC Milan komende donderdag. De campagne in de Champions League is goed gestart.

Club Brugge opende de Champions League sterk, met 75 minuten goed voetbal tegen Borussia Dortmund. Dan kreeg het echter nog drie doelpunten tegen, met eigenlijk overdreven cijfers volgens het wedstrijdbeeld.

In Sturm Graz pakte blauwzwart de drie punten. Dat zorgt voor het nodige vertrouwen. En dat mogen ze volgens podcaster en Rossoneri-fan Gilles Mbiye-Beya ook hebben voor de trip naar Italië van volgende week.

AC Milan staat momenteel op de zesde plaats in de competitie. De vorm is er nog niet. Trainer Paulo Fonseca stond zelfs ter discussie, maar zeges tegen Inter en Lecce zorgden ervoor dat hij zijn vel kon redden.

In de Champions League werd al verloren van Liverpool en Bayer Leverkusen. “Milan staat er niet goed voor”, ziet Gilles Mbiye-Beya aan Het Nieuwsblad. “Buiten die overwinning tegen Inter viel er dit seizoen nog maar weinig positiefs te noteren.”

Dat opent volgens hem de nodige deuren voor Club Brugge. “Ik zie Club Brugge zeker in staat om dinsdag een punt, en misschien zelfs drie, te gaan halen in Milaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties