De een zijn dood is de ander zijn brood: meervoudige opsteker voor Club Brugge tegen Milan

De een zijn dood is de ander zijn brood: meervoudige opsteker voor Club Brugge tegen Milan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Club Brugge wordt het een pittige wedstrijd deze week in de Champions League op bezoek bij AC Milan. Kunnen ze net als meer dan twintig jaar geleden nog eens stunten?

Club Brugge won in de Champions League al eens met 0-1 op bezoek bij AC Milan. Toen was het Andrés Mendoza die op 22 oktober 2003 voor het Brugse delirium zorgde.

Veel sterkhouders buiten strijd

En ook deze keer willen ze knallen. De Milanezen van hun kant hebben dringend punten nodig in de Champions League en dus moeten ze tegen Club Brugge absoluut uit hun schulp gaan komen.

Dat gaan ze mogelijk wel moeten doen zonder een aantal sterkhouders die niet fit zijn of lijken voor de dienst. Daarbij onder meer aanvoerder Davide Calabria, toch wel een stevige slok op de borrel voor de Milanezen.

Jovic niet op de Europese lijst

Ook Tammy Abraham viel afgelopen weekend uit en zou er dus niet bij zijn tegen Club Brugge, terwijl Luka Jovic niet op de Europese lijst staat. Moeilijkheden voorin dus voor de club uit Milaan.

Er zijn nog een aantal andere spelers van AC Milan lange tijd buiten strijd en volgens Italiaanse bronnen zou ook Matteo Gabbia nog onzeker zijn voor het duel met Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg AC Milan - Club Brugge live op Voetbalkrant.com vanaf 18:45 (22/10).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties