Gemoederen verhitten fel na match: Thomas Kaminski op de vuist met broer van wereldster

Gemoederen verhitten fel na match: Thomas Kaminski op de vuist met broer van wereldster
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de schaduw van de Champions League-wedstrijden vond er woensdagavond ook actie plaats in de Engelse Championship, waar Thomas Kaminski (32) met Luton Town op eigen veld verloor van Sunderland.

Maar de aandacht ging niet alleen uit naar de wedstrijd zelf, want er ontstond een opmerkelijk voorval na het eindsignaal dat alle krantenkoppen haalde.

Vlak na het laatste fluitsignaal ontstond er een verhitte confrontatie tussen onze Belgische doelman en Jobe Bellingham (19), de broer van de ster van Real Madrid, Jude Bellingham. De exacte oorzaak van het opstootje is nog onduidelijk, maar beelden tonen een chaotisch schouwspel waar meerdere spelers van beide teams tussenbeide moesten komen om de gemoederen te bedaren.

Ondanks de spanning op het veld, was het Sunderland dat uiteindelijk met 1-2 triomfeerde, dankzij doelpunten van Chris Rigg en Romaine Mindle, voormalig speler van Standard.

Sunderland staat momenteel aan kop in de Championship met 25 punten uit 33. Luton, dat vorig seizoen nog in de Premier League speelde, worstelt daarentegen met de huidige competitie en staat na elf wedstrijden slechts negentiende.

Kaminski's onvrede na de wedstrijd en het tumult met Bellingham duiden op de frustraties die hij en zijn teamgenoten ervaren in deze moeilijke periode. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties