Wesley Sonck is snoeihard voor Cercle Brugge na blamage: "Dit is onacceptabel, het is heel vreemd"

Wesley Sonck is snoeihard voor Cercle Brugge na blamage: "Dit is onacceptabel, het is heel vreemd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge heeft zwaar teleurgesteld donderdag. De Vereniging verloor met 3-1 van Vikingur in IJsland, maar het gaat vooral op de manier waarop.

Cercle Brugge ging donderdag zwaar in de fout en dat begon al naast het veld. Er werden ogen getrokken toen de selectie van de Vereniging werd bekendgemaakt.

Amper sterkhouders te vinden, wel zeker een halve B-kern. Toen er ook een halve B-ploeg op het veld stond tegen Vikingur in IJsland werd duidelijk dat schade zou geleden worden.

Cercle ging met 3-1 onderuit, een blamage. Een hoop supporters betaalden zoveel geld om hun ploeg speciaal in IJsland te komen steunen, en dan krijgen ze zoiets te zien. Franky Van der Elst en Wesley Sonck begrepen er ook niets van.

"Het zal te maken hebben met de stand in de competitie - alle aandacht gaat daar nu naartoe. Maar het is wel vreemd. Uiteindelijk loop je hier tegen een blamage aan", vertelde Van der Elst volgens Sporza.

"Voor mij is dit onacceptabel", klinkt het bij Sonck. "Als speler zou ik zeggen: wij hebben gezorgd voor Europees voetbal. Wel, dan zullen we daar ook bij zijn. Het is echt heel vreemd. Je bereikt iets fantastisch als Vereniging door Europees voetbal te halen en dan krijg je dit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties