Ibrahimovic ziet Milan wel zitten

K M
| 0 reacties
Ibrahimovic ziet Milan wel zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Zlatan Ibrahimovic zou volgend seizoen wel eens de kleuren van AC Milan kunnen verdedigen volgens zijn zakenwaarnemer Mino Raiola. Die vindt het immers op dit moment een onmogelijke situatie om met Juventus Turijn te onderhandelen omtrent een contractverlenging en ziet de Milanese club als een ideale oplossing.
 
Raiola: “Een transfer naar Milan zou een oplossing zijn die Zlatan wel ziet zitten. Onder normale omstandigheden zou Juventus Zlatan nooit willen verkopen en Zlaten zou nooit weggaan. Maar nu moeten we afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt en dan kunnen we pas beter begrijpen wat er kan gebeuren.”
 
“Natuurlijk kunnen we op dit moment niet praten over een contractverlenging. Ik hoop dat we de overeenkomst kunnen verder zetten als dat zou betekenen dat daarmee alle problemen opgelost zijn. Juventus zal wel eerst moeten beslissen wie er aan de leiding van de club komt.”
 
“Ik heb uitstekende relaties met de Turijnse club en er zijn slechts enkele ploegen in Italië die hem zouden kunnen kopen als men gedwongen zou worden tot een verkoop. Milan is zeker een team die zich een speler met zijn kwaliteiten kunnen permitteren, vooral indien Andreï Shevchenko vertrekt.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties