Beerschot wint race tegen de klok en neemt ingrijpend besluit

Beerschot wint race tegen de klok en neemt ingrijpend besluit
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot is terug op het hoogste niveau. Ondertussen waren er wel nog de nodige vragen rond de continuïteit van de club, maar die lijken ondertussen ook van de baan. De club heeft een kapitaalsverhoging doorgevoerd.

"Beerschot voert een kapitaalsverhoging door. De club voldoet daarmee aan alle eisen rond financial fair play en leefbaarheid van het Belgisch voetbal", opende Beerschot zijn bericht op de sociale media. Het werd een echte race tegen de tijd.

"Vandaag werd er een kapitaalsverhoging doorgevoerd bij Beerschot. Zo voldoet Beerschot aan de regels inzake financial fair play en leefbaarheid van het Belgisch voetbal", aldus Beerschot in een mededeling op zijn webstek.

Race tegen de tijd gewonnen

"Beerschot volgt hiermee de verplichting tot verbetering van het eigen vermogen van de club. De afgelopen dagen was het een race tegen de klok om deze kapitaalsverhoging door te voeren. (De deadline hiervoor was 30/6)."

"Beerschot bracht deze uitdaging tot een goed einde en wil alle betrokkenen bedanken voor de inspanning, flexibiliteit en goede samenwerking. Dit was enkel mogelijk met verenigde krachten", aldus de club.

"Beerschot wil nadrukkelijk de aandeelhouders bedanken voor deze inspanning en de ondersteuning van de club", klinkt het in het persbericht. Volgend seizoen spelen De Mannekes opnieuw op het hoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties