OFFICIEEL: Beerschot heeft speler binnen waar Dirk Kuyt "héél tevreden" om is

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
OFFICIEEL: Beerschot heeft speler binnen waar Dirk Kuyt "héél tevreden" om is
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Beerschot VA heeft Dean Huiberts definitief naar het Kiel gehaald. De 24-jarige middenvelder werd vorig seizoen ook al gehuurd door PEC Zwolle.

Dean Huiberts zal ook de komende seizoenen voor Beerschot VA voetballen. De Nederlander heeft zijn krabbel gezet onder een meerjarig contract bij de Mannekens.

"Ik ben blij dat ik een contract heb kunnen tekenen bij Beerschot", aldus een tevreden Huiberts. "Ik had aan het einde van het seizoen al een goed gesprek met de coach over een verlengd verblijf."

Huiberts is dan ook tevreden dat Beerschot de transferplannen heeft doorgedreven. "Ik ben blij dat ik de transfer kan maken. Bij Beerschot kan ik me verder ontwikkelen als voetballer."

"De voorbije weken heb ik de voorbereiding met Zwolle meegemaakt", besluit de middenvelder. "Ik heb er dus al heel wat trainingen opzitten. Bovendien ken ik de coach én de groep. Ik ben dus snel inzetbaar."

Waarom was Dean Huiberts één van de prioriteiten van Beerschot VA?

Ook Dirk Kuyt is zelf opgetogen met de transfer van zijn landgenoot. "Dean was één van de jongens van vorig seizoen die ik graag wilde houden. Hij is inzetbaar op verschillende posities en zorgt voor extra concurrentie. Ik ben dan ook héél tevreden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties