'Na moeizame onderhandelingen lopen miljoenen dan toch binnen bij OH Leuven'

'Na moeizame onderhandelingen lopen miljoenen dan toch binnen bij OH Leuven'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

OH Leuven heeft nog niet al te veel inkomende deals gesloten voor het nieuwe seizoen. De club haalde Birger Verstraete al in huis, maar in andere linies is het nog vrij stil gebleven. Nu komen er mogelijk wel een aantal miljoenen de club binnen.

OH Leuven opent zijn seizoen in de Jupiler Pro League met een wedstrijd tegen Beerschot. Dat zal het meer dan waarschijnlijk wel doen zonder Richie Sagrado. Hij lijkt dan toch op weg naar zijn gedroomde transfer.

Volgens transferexpert Sacha Tavolieri zaten Venezia en OH Leuven een paar weken geleden al in vergevorderde gesprekken over een transfer van Richie Sagrado. Er lag toen ook al een meerjarige contract op tafel.

De onderhandelingen verliepen moeilijk, maar ondertussen zou er dan toch eindelijk een akkoord gevonden zijn. Beide ploegen speelden het daarbij bijzonder hard, maar uiteindelijk kwamen ze elkaar toch halfweg tegemoet.

2 miljoen euro en bonussen voor Sagrado

Sagrado zal voor vier jaar tekenen bij de Italiaanse club. OH Leuven zou 2,5 miljoen euro vangen voor de verdediger, waarvan een half miljoen uitgedrukt in bonussen. De Leuvenaars zouden ook een procent van eventuele doorverkoop krijgen.

De 20-jarige Sagrado speelde in totaal 36 wedstrijden voor OHL waarin hij twee keer wist te scoren en goed was voor één assist. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op twee miljoen euro, de prijs dat het dus ook voor hem vangt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties