Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08: Berge - Dewaest - Vermeeren - Keita - Saelemaekers - Álvarez - Tapsoba - Van Der Brempt

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08: Berge - Dewaest - Vermeeren - Keita - Saelemaekers - Álvarez - Tapsoba - Van Der Brempt
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Berge - Dewaest - Vermeeren - Keita - Saelemaekers - Álvarez - Tapsoba - Van Der Brempt

OFFICIEEL: Anderlecht heeft alweer beet en haalt speler definitief naar het Lotto Park

Anderlecht heeft alweer beet. Ludwig Augustinsson komt na zijn uitleenbeurt nu definitief over van Sevilla. (Lees meer)


KRC Genk bereidt zich voor op vertrek van El Ouahdi: 'ex-speler van Club Brugge in beeld als vervanger'
Foto: © photonews

KRC Genk bereidt zich voor op vertrek van El Ouahdi: 'ex-speler van Club Brugge in beeld als vervanger'

De kans lijkt groot dat Zakaria El Ouahdi vertrekt bij KRC Genk. De club heeft al een mogelijke vervanger op het oog, een ex-speler van Club Brugge. (Lees meer)


Sterkhouder Racing Genk wil toptransfer maken naar Europese subtopper

Racing Genk heeft al enkele veelbelovende spelers aangetrokken, waaronder Matte Smets en Jarne Steuckers. Nu lijkt het erop dat de Limburgers ook een sterkhouder zullen verliezen. (Lees meer)


Alexis Saelemaekers moet als pasmunt dienen voor grote ruildeal

AC Milan heeft deze zomer Alvaro Morata al binnengehaald als diepe spits, maar de honger in de Italiaanse hoofdstad is nog niet gestild. De club heeft nu zijn zinnen gezet op een nieuwe spits en overweegt een ruildeal met onder andere Alexis Saelemaekers. (Lees meer)


Manchester United toont interesse in ex-kampioenenmaker Racing Genk

Manchester United is druk bezig op de transfermarkt. De club heeft deze zomer al Lenry Yoro en Joshua Zirkzee naar Old Trafford gehaald. Nu lijkt de ploeg van Erik ten Hag ook interesse te hebben in een voormalige speler van Racing Genk. (Lees meer)


Arthur Vermeeren trekt dit seizoen naar andere Spaanse club: 'Deal zo goed als rond'

Arthur Vermeeren zou binnenkort zijn koffers kunnen pakken om zich bij een andere Spaanse club aan te sluiten. De Belg staat dicht bij een uitleenbeurt voor een seizoen. (Lees meer)


Cercle Brugge vindt opvolger Kévin Denkey bij AS Monaco

Cercle Brugge staat op het punt om de 18-jarige aanvaller Paris Brunner te lenen van AS Monaco. De Vereniging sluit een vertrek van sterspeler Kévin Denkey niet uit. (Lees meer)


Atlético Madrid bereidt monsterbod voor om spits weg te lokken bij Manchester City

Atlético Madrid eindigde vorig seizoen op een vierde plaats in La Liga. Dit seizoen wil Los Colchoneros terug meestrijden voor prijzen met een nieuwe spits in de rangen. (Lees meer)


Aanvaller Standard moet club verlaten, Rouches rekenen nog op serieuze transfersom

Standard mag dan wel het seizoen begonnen zijn met een verrassende 4 op 6 tegen topclubs Racing Genk en Club Brugge, toch blijven de kopzorgen in Luik niet uit... (Lees meer)


OFFICIEEL: Kampioenenmaker van KRC Genk heeft nieuwe uitdaging beet en keert terug naar België

Sébastien Dewaest zat sinds het begin van deze zomer zonder club, zijn contract bij AEL Limassol liep af. Hij heeft nu een nieuwe uitdaging gevonden in België. (Lees meer)


Toptransfer in de maak voor Mandela Keita? 'Champions League-club toont interesse in goudhaantje van Antwerp'

Mandela Keita, die vorig seizoen zijn eerste minuten maakte bij de Rode Duivels, zou deze zomer een mooie transfer kunnen versieren. Een Italiaanse club heeft zich gemeld. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties