Hoop voor Standard helemaal weg? Belangrijke kandidaat-overnemer zegt neen

Hoop voor Standard helemaal weg? Belangrijke kandidaat-overnemer zegt neen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Standard gaf afgelopen weekend Club Brugge partij. In de tribune werd alvast een opvallend figuur gespot en dat gaf de supporters van de Rouches heel wat hoop. Die hoop mag ondertussen alweer opgeborgen worden.

Al maandenlang wordt de naam van Luciano D'Onofrio genoemd in de wandelgangen van Sclessin in het kader van de overname van de club na de problemen van huidige eigenaar 777 Partners, al zijn er nog andere kandidaten.

Volgens de laatste berichten tot vorige week behoorde de voormalige sterke man van de Rouches nog steeds tot de meest serieuze opties om de deal rond te krijgen, bijgestaan door Indiase investeerders. Afgelopen zondag was Lucien D'Onofrio aanwezig om de wedstrijd tegen Club Brugge bij te wonen.

De aanwezigheid van Luciano D'Onofrio was de supporters niet ontgaan

Hij werd gespot in de loges, aandachtig de wedstrijd volgend. Zijn openbare verschijning betekent niet dat er al iets beklonken is, maar voorspelde mogelijk wel de voortzetting van de mogelijke verkoop. Of dat hoopten de fans alvast.

? | Een vertrouwd gezicht in de loges van Sclessin. ?️? #STACLU pic.twitter.com/zOxB2Aznn2

— DAZN België (@DAZN_BEFR) 4 augustus 2024

De fans van Standard waren in de wolken dat D'Onofrio iets voor de club zou kunnen betekenen. Ondertussen lijkt het alweer bekoeld, want volgens Sudpresse heeft D'Onofrio ondertussen aangegeven dat hij de club niet zal overnemen.

D'Onofrio was een van de drie meest concrete pistes om de club in handen te nemen. Bij de Rouches kijken ze nu naar een piste uit Qatar en een piste uit de Verenigde Staten. Neemt een van die opties wél het heft in handen? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties