Beerschot kan grote sprong voorwaarts maken: "Willen ons wat meer profileren"

Beerschot kan grote sprong voorwaarts maken: "Willen ons wat meer profileren"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met 1 op 6 staat Beerschot onderin de klassering na twee speeldagen. Tegenstander Cercle Brugge wist echter nog geen enkel punt te verzamelen.

Cercle Brugge en Beerschot staan straks voor een heel belangrijke partij. Wie dit kelderduel wint maakt een mooie sprong voorwaarts in de rangschikking van de Jupiler Pro League.

Aan inzet alvast geen gebrek bij de promovendus. “Dat zit in het Beerschot-DNA en dat zijn de basics die we kunnen tonen aan onze supporters”, zegt Marco Weymans aan Gazet van Antwerpen.

“Beerschot zijnde willen we wat meer bekendstaan als voetballend team. Zo moet er een mooi team staan dat elk weekend durft te voetballen en zo wedstrijden wint, natuurlijk combinerend met de strijd en inzet die we al goed hebben geleverd.”

Midden juni tekende hij een nieuw contract van twee seizoenen bij de club van zijn hart, naar eigen zeggen de gemakkelijkste beslissing die hij ooit moest nemen.

Al is het nu vooral werken om een vaste basisspeler te worden. “Ondanks dat ik nog sukkel met de knieblessure die ik opliep tijdens de voorbereiding, hoop ik komend seizoen veel aan spelen toe te komen en de club mee aan mooie resultaten te helpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties