Beerschot lijkt weeral achter het net te vissen: broodnodige versterking heeft beter aanbod gekregen

Beerschot lijkt weeral achter het net te vissen: broodnodige versterking heeft beter aanbod gekregen

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Beerschot heeft dringend versterking nodig om een competitief team samen te stellen, en daar wordt achter de schermen aan gewerkt. Al lijken ze voor één van hun targets wel achter het net te vissen.

De club heeft interesse getoond in twee spelers van Eupen. Beerschot behaalde slechts 1 punt uit de eerste drie wedstrijden en het is duidelijk dat er aanvallend nog veel verbeterd kan worden.

De ploeg wist nog maar weinig kansen te creëren, en trainer Dirk Kuyt dringt aan op versterking. "We willen elke positie dubbel bezetten," zei Kuyt na de wedstrijd tegen OHL. De club is dan ook volop bezig met het aantrekken van nieuwe spelers.

De Antwerpenaren hun oog laten vallen op Isaac Nuhu en Rune Paeshuyse van Eupen. Verdediger Paeshuyse heeft ook belangstelling van San José Earthquakes, terwijl aanvaller Nuhu een welkome aanvulling zou zijn voor de voorhoede van Beerschot.

San José Earthquakes lijkt nu in pole position te liggen voor Paeshuyse, want ze hebben een beter bod uitgebracht bij Eupen. En ook de voorwaarden voor de verdediger zelf zijn aantrekkelijker.

Beerschot heeft echter niet alleen behoefte aan versterking in de aanval en verdediging. Een extra creatieve middenvelder zou eveneens een waardevolle toevoeging zijn om de balans in het team te verbeteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties