Beerschot-middenvelder staat op het punt te vertrekken naar Oostenrijk

Robbie Maes
| 0 reacties
Beerschot-middenvelder staat op het punt te vertrekken naar Oostenrijk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Beerschot lijkt op het punt te staan om afscheid te nemen van hun centrale middenvelder Welat Cagro. De Belg staat in de belangstelling van het Oostenrijkse LASK Linz.

Volgens journalist Sacha Tavolieri wil Cagro graag de overstap maken naar de Admiral Bundesliga. LASK Linz lijkt onze landgenoot in ieder geval te gaan willen binnenhalen.

Voor Beerschot zou dit vertrek een aderlating kunnen zijn, maar de club lijkt bereid te zijn om mee te werken aan de transfer.

Cagro kwam in 2023 gratis over naar Beerschot, nadat zijn contract bij NAC Breda was verlopen. De 25-jarige Belg doorliep de jeugdopleidingen van onder andere Anderlecht, KV Mechelen, OH Leuven en KAA Gent.

Op Het Kiel speelde Cagro 33 wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde. Met de club behaalde hij vorig seizoen de titel in de Challenger Pro League.

Hoeveel de Antwerpse club zal ontvangen voor de transfer is nog onduidelijk. Volgens Transfermarkt heeft Cagro een marktwaarde van 700.000 euro. Zijn contract bij de Ratten loopt nog tot 2025.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties