Tedesco tevreden over debuut Rode Duivel: "Het leek alsof hij al twintig keer met ons had gespeeld"

Robbie Maes
| 8 reacties
Tedesco tevreden over debuut Rode Duivel: "Het leek alsof hij al twintig keer met ons had gespeeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

De Rode Duivels hebben zich herpakt met een overtuigende overwinning tegen Israël (3-1). Na de wedstrijd kwam de bondscoach even terug op de prestatie van Loïs Openda die Lukaku verving en het debuut van Julien Duranville bij de Rode Duivels.

Openda dwong fouten bij de tegenstander af, wat resulteerde in twee strafschoppen voor België. Ondanks de gemiste penalty, blijft Openda een waardevolle kracht voor het team concludeert Tedesco.

"Hij scoort elk weekend voor Leipzig. We kijken niet alleen naar zijn goals, maar ook naar hoe hij druk zet, de bal houdt en diepe runs maakt”, citeert de bondscoach aan Het Nieuwsblad.

Julien Duranville

Tedesco was ook tevreden met de prestaties van Julien Duranville, die zijn eerste minuten maakte voor de Rode Duivels. "Hij heeft lef en paste zich snel aan ons spel aan. Het leek alsof hij al twintig keer met ons had gespeeld," zei Tedesco aan de krant.

De jonge vleugelspeler toonde durf en past volgens de coach perfect in het systeem waarin België vooruit wil spelen en kansen wil creëren.

Met de overwinning in Hongarije zet België een stap vooruit in hun Nations League campagne. Deze maandag wacht de moeilijke verplaatsing naar Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties