Zorgen voor Dirk Kuyt: Beerschot krijgt enorme domper te verwerken tegen STVV

Zorgen voor Dirk Kuyt: Beerschot krijgt enorme domper te verwerken tegen STVV

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot moest tegen STVV al een serieuze domper slikken na slechts zes minuten spelen. Thibaud Verlinden greep naar de hamstring en moest noodgedwongen vervangen worden.

Alsof Beerschot nog niet met genoeg sportieve problemen kampte op dit moment. De club zag sterkhouder Thibaud Verlinden al na zes minuten spelen uitvallen.

Beerschot neemt het zaterdag op tegen STVV. Een zeer belangrijke wedstrijd voor de Kielse Ratten die 1 op 21 pakten in het moeilijke seizoensbegin.

Dirk Kuyt staat onder druk bij Beerschot en kan dus al het geluk gebruiken. Alleen lijkt dat helemaal niet aan zijn kant te staan de laatste tijd...

De Beerschotse nummer 10, Thibaud Verlinden, wilde een bal uit de lucht controleren maar daar ging het mis. Hij greep naar de hamstring en moest meteen vervangen worden.

Een stevige domper voor Dirk Kuyt... Maar daar hield het niet op. Er volgde een corner toen Beerschot wou wisselen, maar nog met tien op het veld stond. Uitgerekend uit die hoekschop volgde een Truiens doelpunt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties