Harde kern van Beerschot komt met dreigementen in onderhoud met bestuur: "Er zal geen laatste fluitsignaal zijn in de derby"

Harde kern van Beerschot komt met dreigementen in onderhoud met bestuur: "Er zal geen laatste fluitsignaal zijn in de derby"
Foto: © photonews
Word fan van K Beerschot VA! 913

De Antwerpse derby wordt zondag gespeeld in het Bosuilstadion. De zenuwen staan al flink gespannen. De harde kern van Beerschot dreigde al met acties.

Op zondag wordt de Antwerpse derby gespeeld. Voor het eerst in lange tijd nemen Antwerp en Beerschot het nog eens tegen elkaar op in 1A. Voor Antwerp ziet de situatie er echter heel wat beter uit dan voor Beerschot.

De Kielse Ratten staan na acht wedstrijden alleen laatste in de stand met slechts één punt. Beerschot-fans gingen na de 0-3 nederlaag tegen STVV afgelopen weekend al richting de spelers in de mixed-zone.

Begin deze week zaten Thorsten Theys (CEO) en Luk Lemmens (erevoorzitter) samen met enkele leden van de harde kern van de club. De twee konden antwoorden op vragen die gesteld werden.

Maar tegen het einde aan kwamen er toch dreigementen. "Wij zijn verantwoordelijk voor een heleboel gasten", vertelde een van de leiders volgens Het Nieuwsblad in een gelekt audiofragment.

"Maar als het volgend weekend pakweg 2-0 staat bij de rust, dan sta ik niet in voor de gevolgen. Wij weten dat zoiets de club geld zal kosten. Maar ik kan geen 50 man tegenhouden."

Een ander lid pikte in. "Ik geef het jullie op een papiertje: volgende week zal er geen laatste fluitsignaal zijn. Dat gaat niet gebeuren." De zenuwen staan dus zeker gespannen voor de derby van zondag...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties