Slecht nieuws voor Beerschot-fans: Bestuur van paarshemden annuleert aangekondigde plannen én geeft ook meteen de reden mee

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Slecht nieuws voor Beerschot-fans: Bestuur van paarshemden annuleert aangekondigde plannen én geeft ook meteen de reden mee
Foto: © photonews
Word fan van K Beerschot VA! 914

Beerschot VA mocht onlangs 125 kaarsjes uitblazen. En die verjaardag werd normaliter komende zondag gevierd. Al gaat dat feestje niét door.

In normale omstandigheden stond er komende zondag een verjaardagsfeest op Het Kiel op het programma om het 125-jarige bestaan van De Mannekens te vieren. Dat verjaardagsfeest is afgelast. 

"Vanwege de huidige sportieve situatie vindt de club het niet de juiste timing om het 125-jarig bestaan te vieren", klinkt het bij de rode lantaarn uit de Jupiler Pro League. "Om die reden wordt het feest geannuleerd."

© photonews

Al hoeft uitstel geen afstel te zijn. Beerschot hoopt dat het verjaardagsfeest binnenkort wél kan doorgaan. Al wordt er nog geen nieuwe datum vooruitgeschoven.

De Mannekens staan momenteel troosteloos laatste met amper één punt. Afgelopen weekend legden de fans de derby op De Bosuil stil door vuurpijlen op het veld te gooien.

Wanneer werd Beerschot opgericht?

Voor de volledigheid: Beerschot werd opgericht op drie september 1899. Het was Alfred Grisar die op het Antwerpse Kiel de club boven de doopvont heeft gehouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties