Dirk Kuyt laat zich uit over eventueel ontslag bij Beerschot: "De mensen die de keuzes maken zeggen mij iets anders, maar we weten hoe het werkt in het voetbal"

Brandon Morren vanuit 't Kuipje
| 0 reacties
Dirk Kuyt laat zich uit over eventueel ontslag bij Beerschot: "De mensen die de keuzes maken zeggen mij iets anders, maar we weten hoe het werkt in het voetbal"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dirk Kuyt pakte met Beerschot een punt op het veld van KVC Westerlo. Het werd 2-2 na een bijzonder spannende wedstrijd, maar heeft hij het clubbestuur ook kunnen overtuigen?

Bij Beerschot loopt het dit seizoen echt niet zoals gehoopt. De Kielse Ratten pakten 2 op 30 dit seizoensbegin. Op speeldag 1 werd er gelijkgespeeld tegen OHL en vrijdagavond op het veld van Westerlo.

De wedstrijd tegen de Kemphanen was ongetwijfeld een van groot belang voor Dirk Kuyt. Op maandag zou het clubbestuur namelijk zijn positie als hoofdcoach bespreken. Wanneer de coach er een vraag over gesteld kreeg op de persconferentie, antwoordde hij duidelijk. "Daar maak ik mij nul zorgen om."

"Ik weet dat dat kan gebeuren in het voetbal. Er worden veel dingen gezegd en geroepen, maar de mensen die de keuzes maken zeggen mij iets anders. Maar we weten allemaal hoe het werkt in het voetbal", gaat hij verder.

Er zijn al trainers voor minder dan 2 op 30 ontslagen, maar Kuyt maakte Beerschot enkele maanden geleden nog kampioen in de Challenger Pro League. Ligt het probleem dan wel bij de coach?

"Als er een keuze wordt gemaakt die voor mij nadelig is, dan is het zo. Dan heb ik er voor mij alles aan gedaan. Ik weet waar wij aan moeten werken. Dat zijn denk ik heel veel punten", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties