Antwerpse politie heeft ingegrepen na Antwerpse derby: fans die zich misdroegen worden gestraft

Antwerpse politie heeft ingegrepen na Antwerpse derby: fans die zich misdroegen worden gestraft

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

De gestaakte Antwerpse derby krijgt nog een staartje voor enkel supporters die zich misdroegen. Er zouden al 22 stadionverboden zijn opgelegd.

De Antwerpse derby liep helemaal niet zoals gepland. Antwerp stond 4-0 voor, toen de wedstrijd even werd stilgelegd nadat Beerschot-fans vuurpijlen op het veld gooiden.

Toen de spelers terug naar buiten kwamen, gebeurde dit opnieuw. Daardoor werd kon de scheidsrechter niet anders dan de match definitief staken in de 75e minuut.

Voor de fans die zich misdroegen zal de wedstrijd nog een staartje krijgen. Volgens Het Nieuwsblad is de Antwerpse politie volop bezig met het identificeren van amokmakers.

Uiteindelijk werden er al 22 geïdentificeerd. Zij zullen ook allemaal onmiddellijk een stadionverbod krijgen opgelegd van drie maanden. 

Normaal gezien moest het laatste kwartier van de wedstrijd nog worden uitgespeeld, maar Beerschot besloot om daar forfait voor te geven. De doelpunten en kaarten bleven staan, maar Antwerp won uiteindelijk wel met 5-0 door de forfait.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties