Raad van bestuur kwam samen bij Beerschot: hoe moet het nu verder met Dirk Kuyt?

Raad van bestuur kwam samen bij Beerschot: hoe moet het nu verder met Dirk Kuyt?
Foto: © photonews
Word fan van K Beerschot VA! 913

Bij Beerschot heeft de raad van bestuur uiteindelijk toch samengezeten. Dirk Kuyt blijft voorlopig gewoon hoofdcoach bij de club.

Beerschot ging met 2 op 30 de interlandbreak in. De laatste wedstrijd tegen KVC Westerlo eindigde wel op een 2-2 gelijkspel. Niet alle bestuursleden waren nog even overtuigd van de coach.

Op donderdag heeft de raad van bestuur uiteindelijk toch samengezeten. Maar er werd dan vooral over de financiële situatie van de club gesproken.

"Het dispuut tussen de twee aandeelhouders moet zo snel mogelijk opgelost worden. Zo lang dat niet is gebeurd staat onze club stil", vertelde bestuurslid Gunther Dieltjens bij Het Nieuwsblad.

"Daarom heeft de raad van bestuur aangegeven dat er zo snel mogelijk een nieuwe algemene vergadering moet ingepland worden zodat de aandeelhouders de strijdbijl kunnen begraven. Pas nadien kunnen we weer vooruit kijken", besluit hij.

Over het sportieve werd er ook kort gesproken. De meningen zouden erg verdeeld zijn bij het bestuur, maar er werden geen belangrijke beslissingen genomen, waardoor Kuyt gewoon op de bank zal zitten tegen Anderlecht volgende week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties