Fans Beerschot plannen actie tijdens wedstrijd tegen Anderlecht: "Een duidelijk en eensgezind signaal"

Fans Beerschot plannen actie tijdens wedstrijd tegen Anderlecht: "Een duidelijk en eensgezind signaal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

De fans van Beerschot zijn het al een hele tijd niet eens met de gang van zaken bij hun club. Tegen Anderlecht willen ze nogmaals - een vredelievend - signaal afgeven.

VAK I, de harde kern van Beerschot, heeft op sociale media opgeroepen om het stadion leeg te laten de eerste dertien (het stamnummer van Beerschot) minuten van de match. 

Beerschot staat allerlaatste met slechts 2 punten uit 9 wedstrijden. "Tijdens de komende thuiswedstrijd tegen Anderlecht willen wij een duidelijk signaal afgeven aan de Raad van Bestuur en de aandeelhouders", klinkt het op Facebook.

"De sportieve malaise en de aanhoudende conflicten tussen de aandeelhouders wegen enorm door op de club. Dit scenario hadden wij natuurlijk al voorspeld in de zomer."

"Daarom vragen wij iedereen om pas vanaf de 13e minuut de tribune te betreden en vanaf dat moment de ploeg luidskeels te ondersteunen."

"Voor de supporters die eerder de tribune betreden, vragen wij om de eerste 13 minuten in volledige stilte door te brengen. Laten we samen een duidelijk en eensgezind signaal afgeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg K Beerschot VA - Anderlecht live op Voetbalkrant.com vanaf 20:45 (18/10).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties