Patrick Goots komt met hoopgevende woorden voor Beerschot-fans

Patrick Goots komt met hoopgevende woorden voor Beerschot-fans
Foto: © photonews
Word fan van K Beerschot VA! 914

Beerschot staat nog steeds helemaal alleen onderaan in de stand. Patrick Goots weet dat het snel kan veranderen en dat de club moet blijven hopen.

Het ziet er momenteel echt niet goed uit voor Beerschot. De club staat met slechts vijf punten helemaal op de laatste plaats in het klassement. Cercle Brugge, dat voorlaatste staat, telt al 12 punten.

Zo is de kloof dit weekend nog wat groter geworden en wordt het steeds moeilijker om de concurrentie onderaan het klassement bij te houden. Er werd vrijdagavond met 1-0 verloren van KV Kortrijk.

"Beerschot verloor al te veel zespuntenmatchen: tegen Dender, tegen Sint-Truiden en nu ook tegen Kortrijk. Dat zijn aan het einde van de rit dodelijke uitslagen", merkt Patrick Goots op bij Gazet van Antwerpen.

Maar hij komt ook met hoopgevende woorden voor de fans. "Toch wil ik met mijn opzoekingswerk de Kielse burger moed geven. Vorig seizoen stond Kortrijk aan de winterstop laatste met nauwelijks tien punten, en heeft het zich via de play-downs alsnog gered."

"Kortrijk was toen een vogel voor de kat maar realiseerde, geholpen door het Belgische competitieformat, een mirakel. Die strohalm moet Beerschot, dat vanuit een goede organisatie wat progressie boekt onder Dirk Kuyt, grijpen. Maar dan mag er tegen de directe concurrenten niet veel meer fout gaan", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties