Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07: Theate - Flips - Deila - Jans - Nilsson - Stevens - Kehrer - Brunes

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07: Theate - Flips - Deila - Jans - Nilsson - Stevens - Kehrer - Brunes
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 08/07 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Theate - Flips - Deila - Jans - Nilsson - Stevens - Kehrer - Brunes

De ene "Haaland" is de andere niet: de neef van Erling zal de Belgische competitie verlaten na een teleurstellend seizoen

Aangekomen met indrukwekkende statistieken uit de Noorse competitie, heeft Jonatan Braut Brunes nooit echt overtuigd bij OHL. Hij zal de Belgische competitie verlaten, slechts één jaar na zijn aankomst. (Lees meer)


'Rode Duivel dan toch niet naar Saoedi-Arabië maar wel richting Premier League'

Na de uitschakeling van de Rode Duivels op het EK konden de spelers zich opnieuw focussen op hun toekomst in het clubvoetbal. Theate leek daarbij een opvallende move te zullen maken. (Lees meer)


Leegloop ingezet? Cercle-aanvaller trekt naar Eredivisie

Bij Cercle Brugge lijken ze voor een zomer te staan met veel vertrekkers. Nadat alle huurlingen opnieuw naar hun eigenaar trokken, doet Cercle Brugge ook transfers. (Lees meer)


OFFICIEEL: Ronny Deila kiest voor exotisch avontuur en heeft nieuwe uitdaging beet na ontslag bij Club Brugge

OFFICIEEL: Ronny Deila kiest voor exotisch avontuur en heeft nieuwe uitdaging beet na ontslag bij Club Brugge

Ronny Deila is de nieuwe coach van Al-Wahda. Na zijn ontslag bij Club Brugge gaat hij dus aan de slag met een klus in de Verenigde Arabische Emiraten. (Lees meer)


OFFICIEEL: KRC Genk kondigt terugkeer van doelman aan

KRC Genk heeft een jonge doelman teruggehaald voor Jong Genk. Brent Stevens keert terug na een jaar bij MVV gespeeld te hebben. (Lees meer)


Transfer is zo goed als rond: 'Club Brugge haalt versterking bij concurrent in de JPL'

Het ziet er naar uit dat Gustaf Nilsson binnenkort een speler van Club Brugge zal zijn. De laatste details rond zijn transfer worden afgewerkt. (Lees meer)


SK Beveren toont zich alweer zeer ambitieus en haalt ex-speler Standard terug naar oude nest

SK Beveren heeft een 'nieuwe' verdediger te pakken. Ze haalden Laurent Jans (31) terug naar de Freethiel. Hij tekende een contract voor twee seizoenen bij de ambitieuze Challenger Pro League-club. (Lees meer)


Will Still wil Anderlecht verlossen van overbodige (?) speler (al kan die nog een tweede kans krijgen)

Volgend seizoen staat Will Still voor een nieuwe uitdaging. De voormalige coach van Stade de Reims is nu de trainer van Racing Lens en zou graag een speler terug willen halen die het niet heeft gered in de Ligue 1. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties