Nog een seizoen extra: Galatasary onthult het stevige nettoloon van Dries Mertens

Nog een seizoen extra: Galatasary onthult het stevige nettoloon van Dries Mertens

Volg België nu via WhatsApp!

Dries Mertens was er niet meer bij op het EK in Duitsland. Hij kon wel Galatasary overtuigen om hem nog een contract voor volgend seizoen te geven.

Op het WK in Qatar was Dries Mertens er nog bij, maar bondscoach Domenico Tedesco riep hem niet meer op. Toch maakte de intussen 37-jarige Mertens wel indruk bij Galatasaray, waar hij voor het tweede jaar op rij kampioen werd. 

Mertens speelde vorig seizoen 51 wedstrijden voor Galatasaray en scoorde daarin twaalf keer en gaf ook 19 assists. Hij kan dus nog altijd uitstekende cijfers voorleggen en dat heeft de Turkse landskampioen overtuigd. 

Stevig nettoloon Dries Mertens

Galatasaray heeft op zijn sociale media aangekondigd dat Mertens ook volgend seizoen bij de Turkse club zal spelen. De Turkse club vermeldde er ook bij dat Mertens daarin 2,9 miljoen euro netto zal verdienen. 

Daarin zijn bonussen en premies bij een nieuwe landstitel of beker nog niet bij gerekend. Bij die 2,9 miljoen euro netto kan er dus nog een stuk bijkomen. Maar Mertens verdient dus nog altijd stevig zijn boterham. 

Volgend seizoen krijgt Mertens nog een ex-Rode Duivel als ploegmaat bij Galatasaray.  Zo maakte de Turkse kampioen begin deze week de komst van Michy Batshuayi bekend. Hij speelde de voorbije twee seizoenen bij Fenerbahçe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties