Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07: Kompany - Meunier - De Ketelaere - Berge - Onana - Balikwisha - Camara - Simic

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07: Kompany - Meunier - De Ketelaere - Berge - Onana - Balikwisha - Camara - Simic
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - Meunier - De Ketelaere - Berge - Onana - Balikwisha - Camara - Simic

Héél opmerkelijk hoe de zaken geregeld zijn rond Charles De Ketelaere in aanloop naar tweede seizoen bij Atalanta

Er is een opmerkelijke zaak aan de gang rond Charles De Ketelaere. De Rode Duivel blijft bij Atalanta spelen, maar de constructie van zijn transfer is opvallend. (Lees meer)


'Niet te onderschatten ontwikkelingen in het transferdossier van Antwerp-speler Michel-Ange Balikwisha'
Foto: © photonews

'Niet te onderschatten ontwikkelingen in het transferdossier van Antwerp-speler Michel-Ange Balikwisha'

Gaat Antwerp er in slagen om Michel-Ange Balikwisha te houden? Een nieuwe ontwikkeling in zijn transferdossier zou hem wel eens naar de uitgang kunnen duwen. (Lees meer)


Ploeg van Stijn Stijnen verliest sterkhouder, maar vervangt hem door speler die ze ook bij Anderlecht erg goed kennen

Het is een belangrijke dag geweest voor de ploeg van Stijn Stijnen. Een sterkhouder vertrekt immers bij Patro Eisden, maar de ploeg uit de Challenger Pro League heeft al een vervanger gevonden. (Lees meer)


'Meer bekend over deal van Anderlecht met nieuwe speler: op dit vlak wil AC Milan echt niet toegeven'

Anderlecht is vast van plan om bij Milan te gaan shoppen. De deal is eigenlijk rond, maar dat wil niet zeggen dat de Italiaanse club gemakkelijk overstag gaat. (Lees meer)


'Ex-smaakmaker van KRC Genk kan zich na samenwerking met Kompany weer opmaken voor nieuw avontuur'

Waar is de tijd dat hij één van de grote smaakmakers was bij KRC Genk? Ondertussen is het al enkele jaren geleden dat Sander Berge in onze competitie voetbalde. Mogelijk gaat hij dit seizoen in Turkije aan de slag. (Lees meer)


OFFICIEEL: 'Belgische sensatie' Meunier keert niet terug naar Club Brugge maar vindt nieuwe uitdaging: "Zeer fier"

Het is nu echt officieel: Thomas Meunier gaat niet terugkeren naar Club Brugge, maar wel naar de Franse Ligue 1. Na zijn vorige passage in de Ligue 1 bij PSG is hij nu een speler van Lille. (Lees meer)


Standard wil voormalige pion van Anderlecht halen bij RWDM, maar stuit op groot probleem
Foto: © photonews

Standard wil voormalige pion van Anderlecht halen bij RWDM, maar stuit op groot probleem

Standard blijft aandringen voor Ilay Camara. Maar RWDM wil hem niet laten vertrekken. (Lees meer)


'Rode Duivel heeft toptransfer beet: dit zijn de details'

Amadou Onana wordt al lange tijd gelinkt aan een vertrek bij Everton. De Rode Duivel is onderweg naar Aston Villa, maar een grote Engelse club probeerde nog om de deal te kapen. (Lees meer)


Kompany blijft gaan: Bundesliga-sensatie op weg naar Recordmeister

Vincent Kompany is officieel begonnen als hoofdtrainer van Bayern München en leidde deze week zijn eerste trainingen. Terwijl hij zich voorbereidt op de eerste oefenwedstrijd, blijft Kompany gretig werken aan het versterken van zijn selectie. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties