'Antwerp-speler weet te verbazen door miljoenendeal van tafel te vegen'

'Antwerp-speler weet te verbazen door miljoenendeal van tafel te vegen'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

De transfersoap rond Pierre Dwomoh blijft duren. Nu zou hij toch (voorlopig) blijven bij Royal Antwerp FC. Hij heeft een miljoenendeal alvast helemaal van tafel weten te vegen. En dus blijft het afwachten.

Pierre Dwomoh ligt nog een jaar onder contract bij Royal Antwerp FC. Bij de start van de voorbereiding leek hij helemaal niet meer welkom op de Bosuil en moest hij hopen op een transfer. En dus mochten geïnteresseerde clubs zich melden.

Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan RWDM, dat degradeerde. Een langer verblijf bij de Brusselaars lag even op tafel, maar kwam er uiteindelijk niet. Daarna kwam met Toronto een nieuwe toptransfer in het vizier voor hem.

Dwomoh weigert alle aanbiedingen tot dusver

Trainer Jonas De Roeck leek de deur vorige week op een kier te houden voor Dwomoh, die een tijdje geblesseerd was. Zijn revalidatie zit er inmiddels echter bijna op, waarna hij wel eens zou kunnen aansluiten bij de A-kern.

En toen kwam er een nieuwe club op de proppen. Het Saoedische Al-Fateh SC, de ploeg van Jason Denayer, zou Dwomoh naar de woestijn willen halen. Er zou zelfs een loon van twee miljoen euro per jaar klaarliggen voor Dwomoh.

De 20-jarige middenvelder trainde de voorbije week apart bij The Great Old, maar heeft nu volgens Sacha Tavolieri neen gezegd tegen het voorstel vanuit Saoedi-Arabië. Op die manier lijkt hij voorlopig in België te gaan blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties